Νέα προϊόντα

0 Σχόλιο(α)

Πόδια τραπεζιών πλαίσιο με εντυπωσιακό design. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επίπλων, όπως τραπέζια κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, γραφεία, έπιπλα σαλονιού. Η τετράγωνη γραμμή είναι η τελευταία τάση στα πόδια επίπλων προσδίδοντας μια μοντέρνα όψη στην οικία σας. Κατασκευασμένα από αλουμίνιο με διάσταση σωλήνας 60x10mm. Αυτά τα πόδια πλαίσιο εισάγονται...

47,00 €
Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτα
0 Σχόλιο(α)

Πόδια τραπεζιών πλαίσιο με εντυπωσιακό design σε σχήμα τραπέζιο. Η γραμμή του είναι η τελευταία τάση στα πόδια τραπεζιού προσδίδοντας μια μοντέρνα όψη στον χώρο σας. Κατασκευασμένα από ορθογώνια σωλήνα διάστασης 6x2 εκ. Κορυφαία ποιότητα σε Ιταλικά πόδια τραπεζιών του οίκου MANART. Η τιμή είναι για 1 τεμάχιο.

230,42 €
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 10-20 Εργάσιμες
0 Σχόλιο(α)

Πόδια Κουζίνας βαρέως τύπου στρογγυλά με διάμετρο Φ60mm. Εισάγονται από την Ιταλία σε ποικιλία διαστάσεων και χρωματισμών. Διαθέτουν ρύθμιση στο πέλμα έως 3 εκ. για τέλεια προσαρμογή με το πάτωμα. Κορυφαία Ιταλική ποιότητα με ΜΑΣΙΦ βάση στήριξης. Εύκολη εγκατάσταση και από ιδιώτες με απλό βίδωμα. Το πόδι δεν χρειάζεται εργαλεία. αλλά σφίγγει με το χέρι...

15,24 €
Αποστέλλεται σε 2-7 Εργάσιμες
0 Σχόλιο(α)

Τα κλασσικά στρογγυλά πόδια κουζίνας με διάμετρο Φ60 και ύψος 71 εκ. για τραπέζια κουζίνας. Εισάγονται από την Ιταλία σε ΙΝΟΧ χρώμα. Διαθέτουν ρύθμιση στο πέλμα για τέλεια προσαρμογή με το πάτωμα. Εύκολη εγκατάσταση και από ιδιώτες με απλό βίδωμα. Η τιμή είναι για 1 τεμάχιο.

11,99 €
Αποστέλλεται σε 2-7 Εργάσιμες
0 Σχόλιο(α)

Πόδια τραπεζιών κουζίνας πλαίσιο με εντυπωσιακό design. Η τετράγωνη γραμμή είναι η τελευταία τάση στα πόδια τραπεζιού κουζίνας προσδίδοντας μια μοντέρνα όψη στην κουζίνα σας. Ιταλικά πόδια τραπεζιών του οίκου MANART. Η τιμή είναι για 1 τεμάχιο.

91,72 €
Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτα
Δείχνω 1 - 5 of 5 προϊόντα