ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ

Η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να επιστρέψετε το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία του παραστατικού που συνοδεύει την παραγγελία σας (Ημερομηνία αποστολής). Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται μετά από συνεννόηση με την εταιρία μας. Με την ολοκλήρωση της παραλαβής και του ελέγχου των προϊόντων θα σας επιστραφεί η αξία των προϊόντων που μας επιστρέψατε. Παρακαλώ ΠΡΙΝ από την επιστροφή των προϊόντων ενημερωθείτε για τα κάτωθι:

1) ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Όλα μας τα είδη είναι συσκευασμένα σε διαφανή σακουλάκια που σας επιτρέπουν να δείτε το σχέδιο και το χρώμα.
Δεχόμαστε επιστροφές μόνο σε είδη που δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους και έχουν επιστραφεί μαζί με όλα τα παρελκόμενα που τα συνοδεύουν (πχ. βίδες).
Επιστροφές σε είδη που έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους δεν γίνονται δεκτές.

2) Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ COURIER, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.
Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων μόνο μέσω courier, όπως και σας τα στείλαμε. Για την διευκόλυνσή σας, κρατήστε την αρχική συσκευασία (κιβώτιο) που σας στείλαμε την παραγγελία σας, ώστε να την χρησιμοποιήσετε ξανά σε περίπτωση επιστροφής. Η συσκευασία που χρησιμοποιούμε είναι η πλέον κατάλληλη για την προστασία των προϊόντων. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείται να κάνετε χρήση της δικής μας courier με ιδιαίτερα ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. Παρακαλώ σε αυτήν την περίπτωση ενημερώστε μας. Ο πελάτης ευθύνεται για την άφιξη των εμπορευμάτων σε καλή κατάσταση κατά την διαδικασία επιστροφής. Δεν κάνουμε επιστροφές χρημάτων σε είδη που θα φθάσουν σε εμάς σε κακή κατάσταση.


3) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Σε περίπτωση που ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο είδος αντί για επιστροφή των χρημάτων, το χρονικό περιθώριο που έχετε για να επιστρέψετε την παραγγελία σας αυξάνετε σε 30 ημέρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.