Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας και την χρήση του παρόντος καταστήματος αποδέχεστε ρητά και τους παρακάτω όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα kouzina.eu παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες και στα μέλη του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Οποιαδήποτε συναλλαγή προϋποθέτει την αποδοχή των όρων χρήσης αυτής της σελίδας. Παρακαλούμε να διαβαστούν προσεκτικά.

Όροι Σύμβασης

Το κατάστημα kouzina.eu διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς και να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω αυτής της σελίδας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και την διαφάνεια στην συναλλαγή με τον πελάτη.

Πολιτική απορρήτου / Προστασία Δεδομένων.

Όλα τα προσωπικά στοιχεία που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας στο kouzina.eu καθώς και κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ομαλότερη διεξαγωγή των παραγγελιών σας, την ενημέρωσή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας, προκειμένου να σας προσφέρουμε το καλύτερό επίπεδο υπηρεσιών και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος kouzina.eu. Το κατάστημά μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική οδηγία εφαρμόζοντας τον Ν. 2472/97 περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμευόμαστε ότι δεν θα παραχωρήσουμε, προωθήσουμε, πουλήσουμε ή δημοσιοποιήσουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για προσωπική μας χρήση. Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται για την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ μας εμπορικής σχέσης. Τα τηρούμενα προσωπικά στοιχεία του αρχείου μας μπορεί να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές καθώς και στην αστυνομία, κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Όλοι μας οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ανά πάσα στιγμή την ενημέρωση για τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και την διαγραφή τους από το σύστημά μας.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περίπτωση κοινοποίησης από το χρήστη σε οποιονδήποτε τρίτο των προσωπικών στοιχείων μέλους, όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης μέλους ή άλλων στοιχείων που απαιτούνται για την εκπλήρωση συναλλαγών μέσω του διαδικτύου όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών του. Η εταιρία μας δικαιούται ανά πάσα στογμή και κατά την κρίση της να ζητήσει από το μέλος να τροποποιήσει το όνομα χρήστη (Username) & τον κωδικό πρόσβασης (Password).

Περιορισμός Ευθύνης

Το κατάστημα kouzina.eu δεν ευθύνεται έναντι των πελατών & χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα kouzina.eu ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά θα φροντίζει για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα kouzina.eu παρέχει το περιεχόμενο (πχ. πληροφορίες, κωδικούς, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα kouzina.eu δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Παρουσίαση Προϊόντων

Γίνεται από πλευράς μας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο, με λεπτομερείς φωτογραφίες αλλά και αναλυτικές περιγραφές. Καθώς πολλά από τα είδη μας είναι χειροποίητα ή παράγονται από φυσικά υλικά, είναι πολλές φορές αδύνατο να μην υπάρχουν διαφορές στους χρωματισμούς μεταξύ χειροποίητων ή στο χέρι επεξεργασμένων μοντέλων. Με την παραγγελία σας αποδέχεστε ότι χειροποίητα ή στο χέρι ζωγραφισμένα μοντέλα θα παρουσιάζουν μικρές ή μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ τους οι οποίες δεν είναι αιτία για αντικατάσταση, καθώς ο γενικότερος χαρακτήρας του προϊόντος δεν αλλάζει. Επίσης τα είδη μας διαθέτουν ζωντανά χρώματα τα οποία δεν μπορούν πολλές φορές να αποδοθούν σωστά στην οθόνη του υπολογιστή σας. Το kouzina.eu διατηρεί το διακαίωμα να αλλάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα γίνονται μέσω της εταιρείας VIVA με τον υψηλότερο βαθμό ασφαλείας που υπάρχει στο Internet. Η εταιρεία μας δεν παραλαμβάνει τα στοιχεία της κάρτας σας, αλλά ενημερώνεται για την πληρωμή από την VIVA και σας αποστέλλει την παραγγελία σας.

Αποστολή Προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως στον αναγραφόμενο χρόνο αποστολής. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι σε έλλειψη ή θα καθυστερήσει η αποστολή του περισσότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο αποστολής, θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά. Προϊόντα μικρού όγκου και βάρους αποστέλλονται μόνο με εταιρία ταχυμεταφορών. Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους, καθώς και μεικτές παραγγελίες, παραδίδονται στο πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας. Το πρακτορείο θα πρέπει να βρίσκεται εντός Αθηνών. Η χρέωση courier αφορά παράδοση στον χώρο σας. Η χρέωση ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ αφορά παράδοση στον πρακτορείο της επιλογής σας και δεν καλύπτει το κόστος του πρακτορείου σας για την μεταφορά από την Αθήνα μέχρι τον χώρο σας, η οποία και σας επιβαρύνει και θα καταβληθεί από εσάς στο πρακτορείο της επιλογής σας. Η εταιρία μας λαμβάνει ειδική μέριμνα να προστατέψει το περιεχόμενο της παραγγελίας σας και ιδιαίτερα τα ευπαθή αντικείμενα με σωστή συσκευασία, όμως η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ευθύνη και για λογαριασμό του αγοραστή. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς στην παραγγελία σας κατά την μεταφορά.

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών και αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία με το γραφείο μας. Μαζί με το προϊόν είναι απαραίτητο να μας επιστραφεί και η απόδειξη αγοράς. Το κόστος επιστροφής μέχρι τον χώρο μας, επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Προϋπόθεση πάντα είναι να μην έχει ανοιχτεί ή καταστραφεί η συσκευασία τους και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μαζί με όλα τα παρελκόμενα, εξαρτήματα τοποθέτησης που υπάρχουν στην συσκευασία, καθώς και τυχόν οδηγίες χρήσεως. Προϊόντα σε κακή κατάσταση ή με ανοιγμένες συσκευασίες δεν θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή και σε αυτήν την περίπτωση το κόστος της επαναποστολής τους θα επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που συμφωνηθεί να γίνει χρήση των μεταφορικών εταιριών με τις οποίες έχουμε συνεργασία, το κόστος μεταφοράς θα καταβληθεί από εμάς και θα αφαιρεθεί από την αξία των προϊόντων. Επιστροφές προϊόντων σε είδη ειδικής παραγγελίας, ειδικού χρωματισμού ή σε προϊόντα που έχουν παραχθεί ή παραγγελθεί στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη, δεν επιστρέφονται. Προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται στην ιστοσελίδα μας σαν ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, προϊόντα τα οποία θα εισαχθούν ειδικά για εσάς από το εξωτερικό, προϊόντα τα οποία θα παραγγελθούν ειδικά για εσάς σε ειδικό χρωματισμό ή έρθουν κατα παραγγελία στα δικά σας μέτρα (Ειδική Διάσταση) δεν μπορούν να επιστραφούν, καθώς είναι είδη τα οποία παραγγείλαμε ειδικά για εσάς και δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή τους. Επίσης επιστροφές σε είδη που έχουν χαρακτηριστεί με την λέξη "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" & είδη σε ειδικά μειωμένη τιμή προσφοράς, δεν γίνονται δεκτές.

Κόστος Μεταφοράς

Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται από το σύστημα και εμφανίζεται κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή, μπορεί να σας ζητηθεί να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας, από το κοντινότερο πρακτορείο της εταιρίας ταχυμεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Παραγγελίες που έχουν δοθεί ξεχωριστά, θα αποστέλλονται και ξεχωριστά εκτός και εάν έχει προηγηθεί, γραπτή συνεννόηση με την εταιρία μας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο - Διαφωνίες

Οι επισκέπτες και μέλη του ηλεκτρονικού καταστήματος συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών/μελών και του ηλεκτρονικού καταστήματος kouzina.eu. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος kouzina.eu, ή με τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.