Αποστολή Προϊόντων, Κόστος Μεταφορικών και Επιστροφές

Αποστολή Προϊόντων

1) ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ με COURIER
Είδη που είναι "Ετοιμοπαράδοτα" ή "Σε απόθεμα" αποστέλλονται  μέσα σε 1-3 Εργάσιμες με την courier.
Η παράδοση των παραγγελιών στα courier γίνεται κάθε ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ στης 12:00. Τα υπόλοιπα είδη αποστέλλονται εντός του αναγραφόμενου χρόνου διαθεσιμότητας σε εργάσιμες ημέρες, όπως αυτή αναφέρεται στην σελίδα του προϊόντος. Τα courier χρειάζονται συνήθως 1 εργάσιμη για την παράδοση, που σημάνει ότι ο πελάτης παραλαμβάνει την επομένη δηλ. ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αντίστοιχα μεταξύ 9:00-17:00. Για τις απομακρυσμένες περιοχές και τα νησιά θα χρειαστούν περισσότερες ημέρες. Οι αποστολές με courier είναι ασφαλισμένες σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας του δέματος. Σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει αντικατασταση του προϊόντος με νέο εφόσον ο παραλήπτης αναγράψει πάνω στο voucher ότι παρέλαβε τα προϊόντα με ζημιά στην συσκευασία, αρνηθεί την παραλαβή λόγω ζημιάς ή δηλώσει ότι δεν παρέλαβε το δέμα λόγω απώλειας με υπαιτιότητα της courier.

2) ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ)
Ισχύουν τα παραπάνω με την διαφορά ότι η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρία. Η αναγραφόμενη χρέωση κατά την παραγγελία σας αφορά παράδοση στον χώρο σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι αποστολές μέσω πρακτορείου μεταφορών ενδέχεται να έχουν επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών από τον αναγραφόμενο χρόνο αποστολής.

3) ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (ΕΠΑΡΧΕΙΑ)
Ισχύουν τα παραπάνω με την διαφορά ότι η μεταφορική εταιρία θα παραδόσει την παραγγελία σας εντός Αθήνων σε
2η μεταφορική (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ) που θα αναλάβει την μεταφορά από την Αθήνα μέχρι τον τόπο διαμονής σας. Σε αυτήν την περίπτωση ενημερώστε μας με το επιθυμητό πρακτορείο μεταφορών που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε, διαφορετικά η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε πρακτορείο της επιλογής μας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το αναγραφόμενο κόστος μεταφοράς κατά την παραγγελία σας αφορά μόνο την μεταφορά από την αποθήκη μας μέχρι το πρακτορείο στην Αθήνα. Η διαδρομή από την Αθήνα μέχρι τον τόπο σας (εκτός Αθηνών) χρεώνεται ξεχωριστά και θα σας ζητηθεί κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι σε έλλειψη ή θα καθυστερήσει η αποστολή του περισσότερο από τον αναγραφόμενο χρόνο αποστολής, θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1) Προϊόντα μικρού όγκου και βάρους σας συμφέρει να αποσταλλούν με courier. H χρέωση είναι χαμηλότερη και θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα, ενώ παράλληλα η παραγγελία σας είναι ασφαλισμένη για ζημιά ή απώλεια. Για τα μεγάλα και βαριά αντικείμενα η χρήση της courier είναι μόνο σε περίπτωση που επιθυμούμε γρηγορότερη εξυπηρέτηση. Παρακαλώ να λαμβάνετε υπόψη τον χρόνο διαθεσιμότητας του εκάστοτε προϊόντος που είναι ανεξάρτητος από τον τρόπο μεταφοράς.
2) Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους, καθώς και οι μεικτές παραγγελίες, σας συμφέρει να αποσταλλόυν με μεταφορική. Η χρεώση για τα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα είναι πολύ χαμηλότερη από την courier, υπολογίζοντας πάντα την αντίστοιχη καθυστέρηση στου χρόνους μεταφοράς λόγω χρήσης της μεταφορικής εταιρίας.

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών και αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία με το γραφείο μας. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή και αφορά παράδοση στον χώρο μας. Σε περίπτωση που συμφωνηθεί να γίνει χρήση των μεταφορικών εταιριών με τις οποίες έχουμε συνεργασία, το κόστος μεταφοράς θα καταβληθεί από εμάς και θα αφαιρεθεί από την αξία των προϊόντων. Επιστροφές προϊόντων σε είδη ειδικής παραγγελίας, ειδικού χρωματισμού ή σε προϊόντα που έχουν παραχθεί ή παραγγελθεί στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη, δεν επιστρέφονται.

Κόστος Μεταφοράς

Το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται από το σύστημα και εμφανίζεται κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1) Παραγγελίες που έχουν δοθεί ξεχωριστά, θα αποστέλλονται και ξεχωριστά εκτός και εάν έχει προηγηθεί, γραπτή συνεννόηση με την εταιρία μας. Παρακαλώ να μας δίνετε την παραγγελία σας ολοκληρωμένη για να μην επιβαρυνθείτε με διπλό κόστος μεταφοράς.
2) Η εταιρία μας λαμβάνει ειδική μέριμνα να προστατέψει το περιεχόμενο της παραγγελίας σας και ιδιαίτερα τα ευπαθή αντικείμενα με σωστή συσκευασία, όμως η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ευθύνη και για λογαριασμό του αγοραστή. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς στην παραγγελία σας από την μεταφορική εταιρία.

Oι αποστολές με εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) είναι ασφαλισμένες για απώλεια ή ζημιά και σε περίπτωση που διαπιστώσετε ζημιά στο πακέτο θα πρέπει να το γράψετε πάνω στο voucher την ώρα της παραλαβής και δίπλα στην υπογραφή σας προκειμένου να αποζημιωθείτε. Η εταιρία μας δεν λαμβάνει ευθύνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες δεμάτων που θα προκύψουν από την χρήση των πρακτορείων μεταφοράς. Η μεταφορά των προϊόντων μέσω των πρακτορείων γίνεται με ευθύνη και για λογαριασμό του πελάτη.